söndag 28 juni 2009

Sommar sommar sommar ... Det är dans i folkets park

Vet inte varför jag kom att tänka på den där gamla låten "Sommar, sommar, sommar det är dans i folkets park". Kan bero på att det är så härligt ute. Även om jag inte gillar värmen och solen, för jag mår inte så bra då, så känns det ändå så härligt. Livet känns så underbart och lätt på något sätt ... =)

Har fått något fel i min dator. Den vill inte hitta min mobiltelefon, så jag inte få ur bilderna jag tagit. Fattar inte varför det blivit så, för det har fungerat hur bra som helst. Helt plötsligt så gör datorn som han vill ... =( ... den rackarn.

Ha det gott i sommarvärmen.
Kram till nästa gång
Leila

fredag 19 juni 2009

Midsommarnatt

Så då var det dags att gå åt mörkare tider. Tänker man så, blir man sååååå deprimerad. Så det slutar jag med på en gång.

Det var rätt så skönt att det inte blev så mycket regn. Solen tittade fram på eftermiddagen, och då kändes det bara så skönt.
Vi var in till Västerås, och köpte ett partytält eller vad man nu ska kalla det. För om man ska grilla, så blir man inte så beroende av vädret. Vi har inte någon altan, vilket vore bäst egentligen. Så imorgon blir det grillat .....

Ville önska alla en trevlig Midsommar Helg. Ha det gott

Kram till nästa gång

söndag 14 juni 2009

Vem har tagit solen

Nu börjar jag tro att någon har tagit våran sol. För den lyser med sin frånvaro :0)

Bara regn hela dagen. Förstår inte vad trött man blir på det.

Tog kort på en pensé jag har satt häromdagen. I verkligheten är den nästan svart eller väldigt mörk violett och otroligt vacker. Men min mobiltelefon har fått en ljusare färg på den.


Min fotbollsspelande son var i alla fall så nöjd idag. Trots regnet hade de en match. Och de vann med 2 mål mot 0.

Nä, dags att tänka på att ta på sig regnkläder och stor galoscherna, för Charlie och Platon vill ut och göra sina behov. De skiter ju i att det regnar som tur är.

Så till nästa gång, ha det så gott och var rädd om dagen, för man vet inte vad som kommer imorgon. Kramis


somvillkrypanerundertäcketochsovatillssolenkommertillbaka

Mitt i natten

Sitter här och lyssnar till regnet på vårat plåttak. Inget ljud jag har emot normalt, men nu har jag hört det i några dagar. Så trist. Och snart är det midsommar. Ska det bli bättre väder till dess undrar man.

Har haft min semester nu och det ska bli skönt att få börja jobba igen. Inte för att jag hann med att göra allt jag hade tänkt göra. Men ska man ha semester så ska man ... inte en massa jag skulle eller jag måste.

Ha det gott från

somskasovanu

måndag 1 juni 2009

Måndag kommer alltid efter söndag

Vilken härlig helg det varit. Varmt och soligt. Tycker synd om alla som varit tvungna att arbeta och inte kunnat vara ute och mysa. Hoppas att när ni är blir lediga, att det fortfarande är vackert väder. Fast de har hotat med regn =(. Men de har ju lurats förr, de där vädermänniskorna.

Får jag presentera hönan Agda. Hon är väldigt sällskaplig av sig. Hon följer med en vart man än går ute på tomten. Har försökt att klappa henne, men där går gränsen för vad hon tillåter.

Det är så härligt att sitta ute och njuta av alla blommor och blommande träd. Nu är jag helt bortkommen, när det gäller det där med växt namn. Tycker inte det är det viktigaste att komma ihåg. Här är ett träd som jag gillar.


Vi sitter ofta under det i skuggan och fikar. Men jag har upptäckt något konstigt med den. Nertill så kommer det förkrympta blad och de kommer väldigt tätt. Ser nästan ut som någon konstig sallad =). Kanske någon vet vad det beror på. Så här ser det ut.

Agda gillar också att vara under det trädet, framförallt när vi sitter där =)

De här rosa blommorna är så vackra. De lyser verkligen upp rabatterna. Men namnet har jag naturligtvis ingen aning om. Känner mig verkligen urkass på namn.

Syren doftar så härligt på kvällarna när man är ute. Den tillhör favoriterna.

En annan favorit är Gullregn. När den blommor och blommar rikligt, så är det så vackert. Det har tagit många år innan första blomman kom, ifrån det vi satte vårat träd. Men nu så börjar det bli riktigt vackert.

Det vackra är den gula färgen gentemot den gröna.

Igår var det Mors Dag. Therese, min dotter kom och överraskade med något hon gjort själv. Hon säger alltid att hon är urkass på att göra saker, men det tycker då inte jag. Hon gav mig en fin sak som hon scrappat ihop. Det är kul att få något som inte är köpt.

Själv har jag gjort en ask som är formad som ett hjärta. Väldigt rolig att göra. Jag följde beskrivningen som Kirsten har gjort.

Ha det så gott och gör inte allt idag, för det finns en morgondag.

Kram
frånensomtänkersovanu